zaterdag, 27 november 2021

  • Twitter
  • Facebook

Horeca Financiering

Elspor speelt al jaren met groot succes een belangrijke sleutelrol bij het starten van horecaondernemingen. De basis van een succesvolle onderneming begint bij een juist startkapitaal, waarbij een financiering bij de bank onontbeerlijk is. De aanvraagprocedure van zo’n financiering wordt door veel startende horecaondernemers vaak onderschat. Door de huidige economische ontwikkelingen en de terughoudendheid van banken jegens de horeca, worden veel financieringen helaas afgewezen en blijven veel enthousiaste en creatieve plannen op de plank liggen en dat is zonde.

Hoe verkrijg ik een financiering bij de bank en wat kan Elspor voor u betekenen?:
Elspor bemiddelt al vele jaren in financieringsaanvragen bij banken en brouwerijen en kent de weg hierin. De structuur van de financiering wordt steeds meer een puzzelstuk dat vakkundig in elkaar dient te worden gezet; de gekozen vorm en kosten van kapitaal hebben immers een lange looptijd en kent verplichtingen waar je later niet zomaar vanaf kunt komen.
Alvorens bij banken en brouwerijen aan te kunnen kloppen dient er eerst een professioneel businessplan te worden opgesteld. Daarnaast begeleiden wij u ook bij gesprekken met de bank en zorgen wij ervoor dat alle documentatie, berekeningen en andere eisen compleet aangeleverd worden. Naast banken spelen brouwerijen ook een grote rol; naast apparatuur kunnen zij borgstellingen en kredietfaciliteiten verlenen. Ook hier kennen wij het klappen van de zweep.

Hoe schrijf ik een goed ondernemingsplan/businessplan?
Voor de bank is een goed en gedegen ondernemingsplan van essentieel belang. Een goed ondernemingsplan is een weerspiegeling van uw ambitie, enthousiasme en uw ideeën over de te starten onderneming en laat middels diverse begrotingen zien dat de onderneming een grote kans van slagen heeft. Een onderneming heeft alleen kans van slagen als alles goed doordacht en berekend is. Dit is niet alleen voor de bank van belang, maar des te meer voor uzelf.  Elspor kan door zijn jarenlange ervaring hierin van doorslaggevende betekenis voor u zijn.

Onze Partners

Elspor werkt nauw samen met een aantal partners waaronder banken, brouwerijen, accountants, horecamakelaars en adviesbureaus.

Onze partners

Social Media

Contact opnemen

Elspor Nederland B.V.
Griendstraat 3
2921 LA Krimpen a/d IJssel

Telefoon: 010-4363500

E-mail ons

Is onderdeel van: